Deze algemene voorwaarden en de inhoud kunnen te allen tijde door MOST gewijzigd worden. MOST is niet aansprakelijk voor de gevolgen van fouten in/op haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt gedurende de aangegeven looptijd.

Bestellingen
Door het plaatsen van een bestelling geeft de koper te kennen dat hij of zij akkoord gaat met de algemene verkoopvoorwaarden van MOST. De prijzen die vermeld staan in de webwinkel zijn inclusief B.T.W..
 
De prijs
Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in BTW‑tarieven.

Verzendkosten
Alle getoonde prijzen zijn inclusief kosten voor verzending.

Levering
MOST zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten. Als plaats van levering geldt het adres dat de koper aan MOST kenbaar heeft gemaakt. Goederen worden geleverd conform de wettelijk in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand. MOST  is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres. U dient daarom altijd uw juiste adres en eventuele wijzigingen hierop, tijdig aan MOST door te geven.

Door MOST geaccepteerde bestellingen zullen zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 5 werkdagen worden uitgevoerd. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de koper hiervan uiterlijk 2 werkdagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De koper heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden.
Indien de geleverde zaak niet overeenstemt met hetgeen was overeengekomen en deze niet-conformiteit een gebrek is in de zin van de regeling van de productaansprakelijkheid, dan is MOST niet aansprakelijk voor de daaruit voortvloeiende gevolgschade.

Betaling

         
Betalen bij MOST kan op de volgende manieren:
1. Betaling vooraf via IDEAL
2. Betaling vooraf via PAYPAL en CREDITCARD
3. Betaling vooraf door het verschuldigde bedrag over te maken op rekening nummer (IBAN) NL04RABO0112220932 t.n.v. MOST.  

Veiligheid en betalen
Zodra u kiest voor Elektronisch betalen dan gebeurd dat via het externe- en gecertificeerde bedrijf. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen worden alle gegevens inclusief naam, adres en bank – gecodeerd opgeslagen op een Secure Server. Zodoende zijn alle bank- en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem van MOST. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig worden opgeslagen door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor Internet om uw gegevens te beschermen.

Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door MOST gebruikt en worden niet aan derden kenbaar gemaakt, tenzij dit noodzakelijk is voor het bezorgen van de goederen en alle betalingstransacties.

Contact
MOST streeft ernaar om u optimaal koopgemak te bieden. Onze webwinkel en onze klantenservice zijn erop gericht u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het winkelen. Heeft u suggesties, vragen of klachten over onze producten of service? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons mailadres: most2013@kpnmail.nl.

Annuleren
Binnen 24 uur, nadat de bestelling is geplaatst, heeft u de mogelijkheid deze te annuleren mits de bestelling nog niet is verstuurd. Deze annulering kunt u doorgeven per e-mail.

Retouren
Mocht u niet tevreden zijn met (een deel van) uw aankoop, dan heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen na aflevering aan MOST te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de artikelen in de originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes worden geretourneerd. U mag het artikel uiteraard wel uit de verpakking halen om het te bekijken. De factuur is uw garantiebewijs. 

U kunt uw retourzending voldoende gefrankeerd sturen naar:
MOST
Brugstraat 2
6096 AB Grathem

Na ontvangst van de retourzending wordt binnen 7 werkdagen het door u betaalde bedrag plus een vergoeding voor de verzendkosten teruggestort. Per klant wordt maximaal € 6,95 aan verzendkosten vergoed i.v.m. omruilen of retourzending.

Copyright
Het is niet toegestaan beeld- en/of tekstmateriaal van onze website zonder toestemming van MOST te gebruiken of te kopiëren.