MOST is begin 2013 opgericht door Sofia Morozova en gevestigd in het Limburgse Grathem.
MOST biedt een zeer ruime collectie van pure wollen plaids en natuurlijk wollen dekens. Onze plaids en dekens hebben inmiddels hun weg gevonden in heel Nederland en België. Maar ook daarbuiten is er steeds meer interesse in onze kwaliteitsproducten.
Omdat wij direct samenwerken met gerenommeerde producenten kunnen we u hoogwaardige wollen plaids en dekens voor een zeer scherpe prijs aanbieden.
In onze collectie kunt u een wollen plaid vinden voor elke gelegenheid; voor een trendy salon, gewoon lekker op de bank of om achter op de fiets mee te nemen naar een picknick.
Onze plaids en dekens gemaakt van de beste Nieuw-Zeelandse en Oekraïense schapen wol, Alpaca (Lama) wol, Kamelen wol en Kasjmier wol.
Met meer dan 90 stijlen van plaids en dekens in diverse maten en kleuren om uit te kiezen, vindt u zeker het model dat past bij  uw specifieke wensen en behoeften.
Hoewel wij een grotere onafhankelijke retailer van wollen plaids op het internet zijn, staan wij voor persoonlijke aandacht en goede bereikbaarheid. Wij behandelen onze klanten zoals we ook zelf behandeld willen worden.
Wij verkopen mooie en duurzame kwaliteitsproducten, waar we voor staan en waar we trots op zijn.Wij zijn partner van Unicef. Door uw aankoop via deze website levert u een bijdrage aan projecten voor kinderen in oorlogsgebieden.

 

CREDITS

Gefotografeerd door Alexander Konstantinov - www.greenwoodsmart.com


 

Deze website is een onderdeel van:

MOST
 Marie Curieweg 3, 6045 GH Roermond

E-mail:  most2013@kpnmail.nl
Telefoon: 06-39546332

Rabobank: 1122.20.932
IBAN: NL04RABO0112220932
BIC: RABONL2U
BTW Nummer: NL 381916571B01
KvK nummer: 14126741